Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Een PMU behandeling verzacht het leed van de gevolgen van Alopecia

Alopecia is een ziekte van de haarwortels die de normale haargroei aantast. De gevolgen zijn aanzienlijk en kunnen uw wereld behoorlijk op z’n kop zetten. Dit begrijpen wij als geen ander, want zonder bijvoorbeeld wimpers en wenkbrauwen krijgt uw gezicht een hele andere uitdrukking. De precieze oorzaak is onbekend. Dit betekent dat u er mee moet ‘leren’ leven. Gelukkig kunnen wij het leed enigszins verzachten. Leest u maar eens verder…

Negatieve emoties

Alopecia is bij veel mensen nog onbekend, omdat het niet zo vaak voorkomt. De haarziekte heeft een behoorlijke impact op mensen die er door zijn getroffen. Wenkbrauwen en wimpers verdwijnen grotendeels en dat brengt onzekerheid en andere negatieve emoties met zich mee. Toch zijn er methodes om dit leed te verzachten. In onze beautysalon kunnen wij u behandelen. Centraal gelegen zijn wij goed bereikbaar vanuit onder andere de volgende plaatsen:

 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Son en Breugel
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Maarssen

PMU: een goed alternatief

Wij hebben voor u een goed alternatief voor deze vervelende vorm van ontharing: PMU. Weliswaar is het kosmetisch van aard, maar daardoor kan ook voor u de zon weer gaan schijnen! Aan de hand van oude foto’s kunnen wij goed zien waar en hoe de haartjes voorheen zaten. Zo kunnen wij de uitdrukking van uw gezicht grotendeels weer herstellen. U voelt zich weer prettig en daar gaat het om! Als u goed in uw vel zit, verdwijnen al die negatieve emoties vanzelf en kunt u weer genieten van het leven. Veel mensen die lijden aan Alopecia raken in een isolement, omdat ze zichzelf niet meer mooi vinden. Vanaf nu hoeft dit niet meer, want een bezoek aan onze beautysalon kan uw leven veranderen.

PMU staat voor permanente make-up. Een PMU behandeling maakt het mogelijk dat u weer ‘natuurlijke’ wenkbrauwen krijgt, waardoor uw gezicht weer een frisse en sprekende uitstraling krijgt. Onder of boven de ogen kunnen wij een subtiele permanente eyeliner aanbrengen waardoor u weer fonkelende ogen krijgt. Met eyeliners krijgt uw natuurlijke uitstraling weer terug. In de praktijk maken we af en toe mee dat na het pigmenteren van een eyeliner sommige wimperhaartjes vanzelf weer gaan groeien. Mooi meegenomen, toch?

Mimiek speelt een belangrijke rol in onze lichaamstaal

Wimpers en wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in onze lichaamstaal. Ze zijn een onderdeel van onze mimiek. We kunnen al snel zien of iemand boos is door de fronsende wenkbrauwen of als u wordt gegroet door iets optrekkende wenkbrauwen. Mensen met Alopecia missen die uitdrukking op hun gezicht en dat heeft toch wel sociale gevolgen. U blijft liever thuis dan dat u anderen mensen ontmoet, want u zit niet lekker in uw vel en u wilt geen ‘vervelende’ vragen beantwoorden.

Wij begrijpen als geen ander hoe gevoelig dit onderwerp ligt. U kunt dan ook rekenen op uiterste discretie. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig, want Alopecia is een immuunstoornis. Dit betekent dat het afweersysteem niet goed werkt. Daardoor kan de huid een groot deel van het pigment afstoten. Wij nemen ruim de tijd voor u, maar het proces van het aanbrengen van PMU kan daardoor wat langer duren dan normaal. Het is beslist de moeite waard!

De PMU behandeling voor Alopecia wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar, mits u een aanvullende verzekering heeft. U doet er goed aan om even bij uw huisarts of behandelend arts na te vragen of een doorverwijzing noodzakelijk is of kijk even in uw polisvoorwaarden. Komt u er niet helemaal uit? Dan geven wij u graag vrijblijvend advies. Neemt u maar eens contact met ons op of maak direct online een afspraak.