Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bijzondere sauzenIndische keukenIndische rijsttafel productenKroepoek tokoMarinadesSambal soortenSurinaamse rijsttafel productenTraditionele pindasausWokpakketten

Babi pangang saus

Bapao saus

Foe yong hai saus

Gadosaus

Gembersaus

AdvertorialAanmelden & adverteren

De oosterse prins, Den Haag (Zuid-Holland)

Wij maken bijzondere sauzen voor de Indische en Surinaamse keuken. Van gembersaus tot Vietnamese loempiasaus!

Onze groothandel is de laatste jaren enorm uitgebreid. De producten die wij maken voor de Indische en Surinaamse keuken zijn in veel toko’s te koop zowel in Nederland als in België. De Oosterse Prins is een naam die bijna iedereen wel kent, zeker als u regelmatig producten in een toko koopt. We staan bekend om onze kwaliteit en bijzondere producten zoals barbeque en babi pangang sauzen, kroepoek, soorten sambals en andere rijsttafelproducten die nu ook in onze webshop te koop zijn. Surft u er maar eens naar toe!

In ons assortiment hebben wij veel bijzondere sauzen zoals een babi pangang saus, bapao saus, foe yong hai saus en gadosaus. Een Indische of Surinaamse rijsttafel is pas compleet als er bijzondere sauzen op tafel staan. U heeft bij ons ruim de keus van zoet tot pittig. Voor ieder wat wils. Kijkt u maar eens in webshop met sauzen!

Indische en Surinaamse sauzen

Wij houden van bijzondere en lekkere sauzen. Het is een positief voortvloeisel uit onze multiculturele samenleving. De Indische en Surinaamse sauzen zijn vooral populair vanwege de geurende kruiden en pittige specerijen. Met een lekkere, uitgebreide rijsttafel verwent u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten. We vertellen hieronder in het kort iets over de meest bijzondere sauzen. Veel leesplezier!

Babi pangang saus (sweet en sour)

Dit is een zoetzure saus die gebruikt wordt bij geroosterd varkensvlees. We kennen deze saus eigenlijk allemaal van de ‘afhaal’chinees. De saus past overigens ook heel goed bij geroosterde vis en gevogelte.

Foe yong hai saus

De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. De saus is eenvoudig en zoetig. Een beetje vergelijkbaar met een dikke tomatensaus. De meeste kinderen zijn er dol op!

Gadosaus

Het is een lekkere satésaus die over verse, kort gebakken, groente wordt gegoten. Een gezond gerecht met vloeibare pindasaus. U kunt het eventueel wat pittiger maken door er sambal bij te doen. Het is om te smullen!

Gembersaus

Gember is bij veel mensen niet zo bekend, maar wel in de Indische en Surinaamse keuken. Gember heeft veel eigenschappen die gezond zijn voor het lichaam. Een goed voorbeeld hiervan is het verlichten van migraine. Het heeft een frisse smaak! Lekker bij een zomergerecht.

Kip marinade saus

Met deze marinade saus smaakt de kip malser. U kunt het gebruiken bij kippenbouten, maar ook bij kleine stukjes kipfilet. De kruiden verspreiden een aangename oosterse geur. Het is feest in de keuken!

Knoflooksaus

Deze kruidige knoflooksaus is een goed alternatief voor mayonaise. De knoflook is de smaakbepaler. Lekker bij een bijgerecht!

Vietnamese loempiasaus

Wij hebben de ‘gewone loempiasaus’, maar ook de vietnamese in ons assortiment. Het verschil zijn de kruiden. De een is wat pittiger dan de andere. Het is maar net waar u van houdt!

Pangsitsaus

Het is één van de meest bijzondere sauzen. Natuurlijk geschikt voor bij de pangsit, maar ook lekker bij rijst of gebakken varkensvlees en nog veel meer andere Indische gerechten. Het lijkt een beetje op chilisaus.

Petjilsaus

Petjilsaus is feitelijk de Surinaamse variant van de gadosaus. De saus is wat pikanter en met iets meer limoen, en dus ook wat frisser. De saus wordt koud geserveerd.

Roedjak manis pedissaus

Het is een saus voor over een Indische vruchtensalade. Voor de salade kunt u onder andere komkommer, mango en ananas gebruiken. Een frisse salade voor een warme dag.

Woksaus

Met deze woksaus geeft u een oosters tintje aan het gerecht. Dit kan een vlees- of groentegerecht zijn. Zoet, maar met pit!

Sweet en sour

Dit is een zoetzure saus die eigenlijk overal bij kan worden gebruikt. Kroepoek, rijst en groenten. Deze is verkrijgbaar in veel supermarkten, maar wij maken het naar traditioneel recept.

Bijzondere sauzen

Er zijn natuurlijk nog veel meer lekkere en bijzondere sauzen. Teveel om op te noemen. Neemt u maar eens een kijkje in onze webwinkel. U kunt vast een keuze maken. Onze producten kunt u niet alleen online kopen, ze liggen ook in de schappen bij een groot aantal toko’s.

Kijkt u maar eens op onze site onder het menu ‘verkooppunten’. Hebt u nog vragen of specifieke wensen, dan kunt u ons altijd gerust even bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook direct online sauzen bestellen. Tot ziens.