Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Ervaar het verrassende effect van een Hannah rimpel reductie therapie

Hebt u last van een verslapte of vale huid, rimpels, acne of littekenvorming? Hannah rimpel reductie therapie bestaat uit een aantal behandelingen die zorgen voor een weer stralende huid. Door de behandelingen in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd. Binnen enkele weken zal uw huid er zichtbaar beter uit zien. Naast effectieve concepten zoals Xperience luxe en plus is de rimpel reductie therapie één van de nieuwste methodes van het topmerk Hannah voor een mooie en gladde huid. Ervaar het zelf en maak direct een afspraak bij onze salon in Nijmegen.

Met de rimpel reductie therapie van het gerenommeerde merk Hannah is er een doeltreffende oplossing voor diverse huidproblemen ontstaan. De therapie bestaat uit een aantal intensieve massagebehandelingen die ervoor zorgen dat de huid onder andere meer collageen aanmaakt. Collageen is belangrijk voor het bindweefsel van de huid. Het maakt de huid steviger waardoor oneffenheden en/of rimpels uiteindelijk zichtbaar verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen. Wij behalen daarom dan ook met de rimpel reductie therapie van Hannah hele goede resultaten. Vanuit alle delen van Nederland ontvangen wij klanten die belangstelling hebben voor deze revolutionaire therapie; van Wijchen tot Eindhoven en van Valkenswaard tot Den Bosch.

Innovatieve Hannah rimpel reductie therapie voor een gladde huid

Eén van de grootste vijanden van onze huid is wel acne. De oorzaak ligt meestal aan de verhoogde talgproductie vanwege hormoonveranderingen. Door de grote hoeveelheid talg raken de poriën verstopt waardoor er puistjes ontstaan. Naast hormoonschommelingen zijn er een aantal andere factoren die een rol spelen; ongezonde levensstijl, slechte voeding en roken kunnen bijdragen aan acne. Puisten zijn vaak moeilijk te bestrijden en er kan zich littekenweefsel vormen zoals ronde gaatjes in uw huid. Deze oneffenheden zijn goed te behandelen met de innovatieve Hannah rimpel reductie therapie. Na een aantal weken krijgt u voelbaar en zichtbaar een gladdere huid.

Een mooi gladde, goed doorbloede huid met fijne poriën is vooral een voorrecht van jongeren. Rimpels ontstaan meestal op latere leeftijd. De één heeft er eerder last van dan de ander; afhankelijk van het huidtype. Vooral na de menopauze, want dan verandert er van alles in ons lichaam. De huid wordt droger en kan minder vocht vasthouden. De celmassa krimpt, nieuwe cellen worden langzamer aangemaakt en er ontstaat een tekort aan collageen. Een Hannah rimpel reductie therapie biedt uitkomst. Bovendien zijn het prettige en pijnloze behandelingen.

Hannah; pionier in huidverbetering

Al jarenlang is Hannah een pionier in huidverbetering. In het verleden heeft dit bekende salonmerk al vele malen de media behaald en prijzen gewonnen zoals de Graydon Financieel Gezond Award. Ze weten ons ieder jaar weer te verrassen met nieuwe producten die zorgen voor een nog beter resultaat op het gebied van huidverbetering. Naast Hannah Xperience luxe en plus behalen wij nu dus ook met deze rimpel reductie therapie topresultaten. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak. Onze salon in Nijmegen is goed te bereiken; van Arnhem tot Nunen en van Oirschot tot Waalre.

Voordat wij beginnen met de therapie maken we allereerst kennis met elkaar onder het genot van een kopje koffie en volgt er een duidelijk én uitgebreid intakegesprek. Onze openingstijden en onze voorwaarden vindt u op de website. Als u door de week drukbezet bent, dan kunt u ook op zaterdag bij ons terecht. Ook vanuit Aalst, Best en Son en Breugel zijn wij goed bereikbaar. Hebt u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij werken voor klanten in de volgende provincies: Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Brabant, Noord Limburg, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland, Zeeland, Overijssel en Drenthe.