Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bijzondere sauzenIndische keukenIndische rijsttafel productenKroepoek tokoMarinadesSambal soortenSurinaamse rijsttafel productenTraditionele pindasausWokpakketten

Indische rijsttafel producten

Online bestellen mogelijk

Traditionele Indische lekkernijen

AdvertorialAanmelden & adverteren

De oosterse prins, Den Haag (Zuid-Holland)

Specialist in traditionele Indische rijsttafel producten

Als specialist in onder andere Indische rijsttafelproducten ontwikkelen en produceren wij deze in eigen huis. Dit huis, onze groothandel, is gevestigd in de multiculturele stad Den Haag. U kunt onze producten rechtstreeks online bestellen, maar u kunt ook naar een toko gaan. Op onze site vindt u vele verkooppunten waar u onze producten kunt kopen. Er zit er vast één ook bij u in de buurt. Een bezoekje is zeker de moeite waard, want de geschiedenis laat zien dat de interesse in de Indische keuken alsmaar stijgt. Neemt u maar eens een kijkje in onze webwinkel of lees verder. Het zal snel duidelijk zijn welke voordelen wij bieden.

De komst van de Indische rijsttafel producten

We gaan eerst even een stukje terug in de tijd, want voor het ontstaan van de Indische rijsttafel in Nederland moeten we enkele tientallen jaren terug gaan. Rond 1950 kwamen de eerste Indische Nederlanders naar ons land en daarmee ook hun eetcultuur. De traditionele rijsttafel producten hebben in de afgelopen jaren een echter soort van ‘boost’ gemaakt, want Nederlanders weten gekruid eten steeds meer te waarderen. Niet alleen in restaurants, maar ook thuis kiest men steeds vaker voor het koken van een rijsttafel voor familie en/of vrienden. De Oosterse keuken is hot!

Het bijzondere aan onze Indische en Indonesische rijsttafelprodukten

Het bijzondere aan onze traditionele rijsttafelproducten voor de Indische en Indonesische keuken is het volgende. Wij leveren onder eigen merk en private label en maken onze producten in eigen huis. U kunt onze producten online bestellen, maar u kunt ook naar een toko gaan bij u in de buurt. Daar vindt u ons eigen merk: de Oosterse Prins. Klikt u maar eens op het menu ‘verkooppunten’. Wilt u een bezoekje brengen aan één van deze toko’s? Toets dan uw postcode in om naar het dichtstbijzijnde verkooppunt te gaan. U wordt daar met open armen ontvangen. Leg uit welke traditionele rijsttafel producten u zoekt of laat u adviseren. Er zal een wereld van ongekende mogelijkheden voor u open gaan. Het is zeker de moeite waard! Ook de Indonische produkten.Vergeet vooral niet de pure Indonesische satesaus.

Steeds vaker zien wij dat bedrijven hun Indische rijsttafelproducten in onze webshop bestellen. Waarom? Omdat online kopen makkelijk is! Een andere aantrekkelijke bijkomstigheid zijn de voordelige prijzen van onze producten. Dit komt omdat er minder partijen betrokken zijn bij de levering, wat de prijs flink omlaag drukt. Mooi meegenomen, toch?

Welke traditionele rijsttafelproducten kunt u online bestellen?

In onze webshop vindt u een grote verscheidenheid aan traditionele rijsttafelproducten zoals een pittige kip marinade, sotomix, gado gado basisproducten of een heerlijke bamboe kruidenmix voor het maken van nasi goreng. Deze heerlijke oosterse sauzen geven een extra dimensie aan iedere Indische rijsttafel. Of wacht dacht u van een lekker sambal badjak? Het is een lekkere gebakken sambal gemaakt van onder andere lomboks en Indische kruiden. Sambal badjak kan worden gebruikt als bijgerecht of als smaakmaker bij talloze gerechten.

Een Indische rijsttafel is een feestelijke maaltijd waarbij geurende rijst, gemarineerd vlees, sambal en smaakvolle groentegerechten centraal staan. Wij nemen even als voorbeeld gado gado. Dit gerecht is snel te bereiden en daarnaast ook nog eens gezond! Het is een typisch Indisch gerecht dat bestaat uit verse groenten zoals onder andere sperziebonen, wortels, taugé en tempeh. U kunt er natuurlijk ook andere groenten voor gebruiken. Het wordt op smaak gemaakt met pindasaus, ei en gekruimelde kroepoek…én Indische sambal!

Bekend gerecht uit de Indische keuken

Een ander bekend gerecht uit de Indische keuken is babi pangang. We halen het allemaal wel eens bij de Chinees, maar van oorsprong is het een heus traditioneel Indisch gerecht. In Indonesië staat dit gerecht vooral bekend om de wijze van bereiden. Het is gemarineerd varkensvlees dat boven een houtskoolvuur wordt bereid. Het gegeten wordt met een saus gemaakt van varkensbloed of met een sambal van szechuanpeper. Een delicatesse!

Gelukkig, is er ook een makkelijke manier om babi pangang te bereiden door het vlees in een wok te bakken of wat dacht u van grillen? Beide manieren zijn mogelijk, waarbij de kruiden essentieel zijn. En waar kunt u deze kopen? U raadt het al, natuurlijk in onze webwinkel met zowel Indische als Indonesische produkten! Vergeet daarbij niet om tegelijkertijd een heerlijke pittige saus te bestellen, want daarmee maakt u het gerecht helemaal compleet. Zo kunt u uw gasten voorzien van een heerlijke Indische rijsttafel.

Bij een Indische rijsttafel kan een voorgerecht worden geserveerd, maar dit is niet per se nodig omdat er al zoveel lekkere gerechten zijn. Als men dit wel wil zijn pasteitjes of kleine loempia’s een aanrader. Dit past goed bij de intense smaken van de rijsttafel.

De voordelen van onze webwinkel

De kracht van ons bedrijf ligt in het ontwikkelen, produceren en leveren van traditionele kwaliteitsproducten voor onder andere de Indische keuken. Wij werken met een zeer flexibel, creatief en perfectionistisch team. Bestellingen worden dan ook altijd stipt op tijd en conform afspraak geleverd. Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Graag tot ziens.