Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bijzondere sauzenIndische keukenIndische rijsttafel productenKroepoek tokoMarinadesSambal soortenSurinaamse rijsttafel productenTraditionele pindasausWokpakketten

Borrel kroepoek

Cassave kroepoek

Udang kroepoek

Emping Melindjo

AdvertorialAanmelden & adverteren

De oosterse prins, Den Haag (Zuid-Holland)

Onze groothandel levert diverse soorten Indische en Surinaamse kroepoek. Wij komen ook graag naar uw toko!

Ons bedrijf heeft niet alleen een groothandel in Den Haag, wij gaan net een stapje verder. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om Surinaamse en Indische producten online te kopen, zoals kroepoek. In onze moderne webwinkel vindt u allerlei soorten kroepoek zoals cassave, borrel of udang kroepoek. Dit populaire bijgerecht wordt in eigen huis op traditionele wijze gemaakt. Hoe we dit doen? Dat is ons geheim, maar wij verzekeren u dat u nog nooit zoiets lekkers heeft geproefd. Dit komt omdat wij uitsluitend verse ingrediënten gebruiken. Bent u nieuwsgierig geworden, surf dan snel naar onze webshop. Gaat u liever naar een toko? Kijk dan op onze site voor de dichtstbijzijnde winkel.

Webshop voor de Indische en Surinaamse keuken

Oorspronkelijk komt kroepoek uit Indonesië. De meeste Nederlanders zijn bekend met twee vormen, de lange en de korte plakken. Wat ze (vaak) niet weten is dat er veel meer vormen zijn, rond, vierkant maar de lange plakken zijn toch het populairst. Waarom, weet niemand.

Wat we wel weten is dat kroepoek lekker is! Neemt u maar eens een kijkje in onze webwinkel en zie welke verschillende soorten oosterse producten u online kunt kopen. Dit alles tegen een voordelige prijs!

Producten in de toko kopen

U kunt natuurlijk ook naar een toko gaan bij u in de buurt waar ze onze producten verkopen. Het voordeel van zo’n bezoekje is dat u dan nog eens wat advies kunt vragen. De medewerkers delen graag hun kennis en eventueel kunnen ze u van een aantal lekker recepten voorzien met of zonder kroepoek!

Kroepoek kan worden gegeten als bijgerecht bij een Indische of Surinaamse rijsttafel of gewoon als tussendoortje. Het is een krokant gefrituurde platte koek en verkrijgbaar in vele soorten én vormen. Door de toevoeging van allerlei kruiden en door verschillende meelsoorten te gebruiken, ontstaat er kroepoek die allemaal hun eigen smaak, formaat en dikte hebben.

Onze groothandel verkoopt onder andere borrel, cassave, udang, emping melindjo en palembang kroepoek. Ze zijn tevens online te bestellen in onze webwinkel.

Borrel kroepoek

Deze kroepoek is gemaakt volgens traditioneel recept op basis van garnalen. Het is lekker bij de … juist ja, borrel of als tussendoortje. Het is een prima alternatief voor chips of koek.

Cassave kroepoek

Onze cassave kroepoek wordt bereid met de beste, natuurlijke ingrediënten. Tapiocameel, cassave (meel van de wortel van deze plant) en diverse kruiden vormen de basissmaak van deze licht pittig gekruide en in honderd procent zonnebloemolie gebakken kroepoek. Onmisbaar bij een Surinaamse of Indische maaltijd.

Kroepoek Udang

Eén van de lekkerste bijgerechten is wel de kroepoek Udang. Deze is gemaakt van garnalen en is een heerlijk knapperig gerecht. De reden waarom dit bijgerecht zo populair is de milde, zachte smaak. Deze soort wordt doorgaans als 'naturel' aangegeven. Kroepoek, zowel de voorgebakken als de rauwe kroepoek, is ook in de oosterse toko te koop.

Emping Melindjo

Deze kroepoek is op geheel eigen traditionele manier gemaakt. Het is een soort notenchips. De noten komen van, ja..u raadt het al, Melindjo bomen die op Java groeien. Nadat ze gepoft, gestampt en zongedroogd zijn worden ze in plantaardige olie gebakken. Niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond.

Kotomisi Krupuk Trafasie

Deze echte Surinaamse kroepoek wordt vers bereid met speciaal geroosterde garnalen en heeft een superieure smaak en kwaliteit. Daarnaast heeft het een aangename geur. Heerlijk voor bij de nasi of bami!

Verse kroepoek uit onze toko

Het voorbereiden van een Surinaamse of Indische maaltijd neemt meestal aardig wat tijd in beslag. Dit komt omdat er veel aandacht aan wordt gegeven en werkt men uitsluitend met verse ingrediënten. Hierbij sluiten wij ons graag aan, want waarom zou je niet voor vers kiezen als er een keuze is.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Kijkt u maar eens in onze webwinkel of bezoek een toko waar onze producten verkrijgbaar zijn. Dit kunt u zien op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te typen en u krijgt vanzelf de gegevens van de dichtstbijzijnde toko.

Service en kwaliteitsproducten

In Indonesië kent men tientallen, zo niet honderdtallen verschillende soorten kroepoek. De bekendste soort in Nederland en België is die gemaakt van meel en garnalen, de kroepoek Udang. Als groothandel leveren wij aan grote en kleine bedrijven zoals restaurants, poeliers en toko’s. Omdat kroepoek kwetsbaar is in transport wordt deze dan ook met zorg verpakt. Kwaliteit en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel!

Met slechts enkele muisklikken verwijderd kunt u uw bestelling online plaatsen. Vermeld duidelijk om welk product het gaat en de hoeveelheid. Daarnaast is het juiste afleveradres belangrijk. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging, de wijze waarop u kunt betalen en natuurlijk de afleverdatum. Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.