Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Minerale make up geeft uw gezicht een sprankelende uitdrukking

Minerale make up wordt steeds populairder. U vraag zich af waarom? Wij leggen het u uit. Door de bijzondere eigenschappen is het nauwelijks waarneembaar. Toch ziet u er goed uit! Het is de ‘nieuwste’ ontdekking in de wereld van de moderne cosmetica. Wij gebruiken als minerale make up het merk Malu Wilz vanwege de lange houdbaarheid. Het is een fijne, veilige en verzorgende make up die vriendelijk geprijsd is en aansluit op de huidadviezen die wij geven. De hele dag door ziet u er fris en verzorgd uit. Wilt u een natuurlijke uitstraling, maakt u dan eens een afspraak met onze beautysalon.

Uw huid langer jong

Minerale make up is geschikt voor iedereen. Zeker voor mensen met een allergie, want er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en pure mineralen. De kans is veel kleiner dan bij klassieke make up dat u last krijgt van een allergie. Daarbij blijft uw huid langer jong en het veroorzaakt geen verstopping. Puisten en meeëters krijgen geen kans! U heeft dan ook alle reden om te gaan voor minerale make up.

Minerale make up is geen verboden terrein meer

Minerale make up bevat veel pigmenten die goed dekken en het licht weerkaatsen waardoor uw huid jonger lijkt. Lange tijd was het verboden terrein, omdat er een vooroordeel bestond vooral tegen de mineraalolie. De moderne cosmetica-industrie heeft echter een methode gevonden om alleen de positieve mineralen te benutten.

Het merk Malu Wilz biedt deze natuurlijke producten en wij gebruiken ze in onze beautysalon. Deze minerale make up kan sterke punten benadrukken en oneffenheden verdoezelen. Wanneer u zich eens een keer professioneel wilt laten opmaken, dan staat de deur voor u open. Wij zorgen ervoor dat u er natuurlijk en stralend uitziet, want het is een kwestie van het gebruik van de juiste kleuren in combinatie met de juiste merken.

Workshop minerale make up

Wilt u zich eens meer verdiepen in de achtergronden en effecten van minerale make up dan kunt u deelnemen aan onze workshop. Omdat wij iedereen persoonlijk aandacht willen geven, bestaat een groep nooit uit meer dan vier personen. Wij leren u een mooie make up aan te brengen door u te wijzen op de bijzondere aspecten van uw gezicht en wat daar het beste bij past.

Vrouwen met hoge jukbeenderen zien er vaak aantrekkelijk uit, maar niet iedereen is hiervan voorzien. Als u geen duidelijke of hoge jukbeenderen hebt, kunt u dit gemakkelijk faken met een blush of bronzer. Neem een tintje donkerder dan uw normale huidskleur en uw jukbeenderen vallen extra op. Er zijn natuurlijk veel meer handige middelen en technieken om er jong en vooral goed uit te zien. Neemt u maar eens deel aan onze workshop. Er gaat een wereld voor u open. Bovendien is de afstand maar kort vanuit de volgende plaatsen:

 • Den Bosch
 • Valkenswaard
 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Son en Breugel
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Maarssen

Malu Wilz als bruidsmake-up

Wij gebruiken ook vaak de minerale make up van Malu Wilz om een bruidje op te maken. Op zo’n belangrijke dag wil de bruid er de hele dag door goed uitzien. Zeker voor de foto’s, want dit is toch een mooie herinnering aan een bijzondere dag. Daar kunnen wij bij helpen, want goede bruidsmake up kiezen is niet makkelijk voor iedereen. De kleuren moeten passen bij de trouwjurk, bij de contouren van het gezicht, uw bruidsboeket en noem maar op. Lastig, lastig, lastig! Wij geven graag de juiste adviezen.

Wilt u meer informatie over minerale make up in het algemeen of deelnemen aan onze workshop? Neemt u dan eens contact met ons op. U kunt eenvoudig een afspraak maken of ons even bellen. Wij staan u graag te woord. Tot ziens.