Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

De ND YAG laser techniek maakt het mogelijk snel en doeltreffend een tatoeage of foutieve PMU te verwijderen

De ontwikkelingen in onze branche gaan razendsnel. Wij gebruiken uitsluitend technieken waar wij honderd procent vertrouwen in hebben zoals de ND YAG laser techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om foutieve permanente make up of een cosmetische tatoo snel en professioneel te verwijderen. Onze ervaringen zijn dermate goed dat wij dit deze methode sterk aanbevelen als u een cosmetische tatoeage of PMU wilt laten verwijderen. Het huidweefsel blijft met deze laserbehandeling intact en een ander aangenaam aspect is dat deze behandeling bijna pijnloos is. Voor meer informatie over deze behandeling in onze praktijk in Nijmegen verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide website.

Een tattoo verwijderen

Een mens kan verschillende redenen hebben gehad om een tattoo te laten zetten. Het kan zijn als camouflage make up voor littekens of een vorm van identificatie. Er echter niets zo veranderlijk als een mens en het kan zijn dat u er op een bepaald moment op uitgekeken bent of dat het past meer past bij uw huidige levensstijl.Voor een tattoo verwijdering bent u bij ons aan het juiste adres.U kunt ons goed bereiken vanuit onder andere de volgende plaatsen:

 • Son en Breugel
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Maarssen

Het operatief verwijderen van een tatoeage ligt met de komst van de ND YAG laser inmiddels achter ons. Het is de modernste techniek die het mogelijk maakt om veilig donkere en gekleurde tatoeages zonder huidbeschadiging of littekenvorming te verwijderen. Het kunstmatige ingebrachte pigment wordt door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling en een deel tijdens de korstvorming en wondgenezing. Het laatste deel wordt opgenomen in het lymfesysteem, dat zorg draagt voor onze cellen, en verlaat zo het lichaam. In de regel zijn minimaal vier tot zes behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat.

Vermijd zonlicht

U heeft vast wel eens gehoord van PMU, permanente make up. Het komt oorspronkelijk uit de Aziatische landen. Vroeger werd het pigment in de vorm van kleurstoffen in de huid ingebracht door middel van scherpe bamboestokjes. Tegenwoordig worden hier ´gelukkig´ steriele naalden voor gebruikt.

Het verschil tussen permanente make up en een tatoeage is dat bij permanente make up het pigment met de naald net in het bovenste deel van de tweede huidlaag wordt gezet, maar bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet. Hierdoor is een tatoeage wel levenslang en permanente make-up niet, meestal blijft dit drie tot vijf jaar zitten, afhankelijk van uw huid. Het kan zijn dat de PMU niet zo is aangebracht zoals u dit wenst en met behulp van de ND YAG lasertechniek kunnen wij foutieve permanente make-up, eenvoudig, nagenoeg pijnloos én snel verwijderen. Na de behandeling moet direct zonlicht voor zeker twee à drie maanden worden vermeden.

Specialistische opleiding

Voor het zowel het aanbrengen als het verwijderen van een cosmetische pigmentatie bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbrengen van cosmetische pigmentatie is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Wij hebben hiervoor een vakbekwame opleiding gevolgd, zodat u zeker weet dat uw huid bij ons in goede en veilige handen is. Onze prijzen zijn scherp te noemen, omdat wij zo’n behandeling voor iedereen mogelijk willen maken. Wilt u meer informatie over een behandeling ND Yag laser techniek? Graag bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en delen onze ervaringen graag met u. Vraag een eerste consult aan. Zo kunnen wij naar uw huid kijken en een eerlijk en goed advies geven.

Surft u maar eens naar onze website, want daar treft u nog veel meer informatie over bijvoorbeeld de beste camouflage make up voor littekens en andere specialistische huidbehandelingen. Veel van deze behandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Informeert u daar maar eens en vraag meteen of u daarbij een verwijsbrief van uw huisarts of ander medisch specialist nodig heeft. Heeft u specifieke vragen omtrent één van onze behandelingen of wilt u de prijs weten, neemt u dan gerust telefonisch op contact met onze praktijk in Nijmegen.