Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Laat oneffenheden op uw huid verwijderen met een Spot Away behandeling

Bij een Spot Away behandeling wordt met behulp van een speciaal, klein apparaat doelgericht oneffenheden op uw huid verwijderd. Die kleine oneffenheden die uw natuurlijke schoonheid in de weg staan zoals steelwratjes (fibromen), bloedblaasjes, ouderdomswratjes en pigmentvlekjes. Ze kunnen uw huid behoorlijk ontsieren. Het apparaat is een klein (tover)staafje want door de warmte verdwijnt de oneffenheid al binnen enkele minuten. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak en kom naar onze salon in Nijmegen.

Een Spot Away behandeling is huidvriendelijk en vrijwel pijnloos. Het is een revolutionaire methode die definitief afrekent met ontsierde plekken. Fibromen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en bloedblaasjes kunnen op vrijwel ieder lichaamsdeel voorkomen; gezicht, handen, romp en liezen. Op een gegeven moment krijgt iedereen (helaas) wel met één van deze oneffenheden te maken. Soms heeft te maken met het ouder worden, maar ook zonlicht kan ontsierde vlekken veroorzaken. Wilt u weer een mooie en stralende huid? Kies dan voor een Spot Away behandeling. Vanuit alle windstreken ontvangen wij klanten zoals:

  • Waalre
  • Aalst
  • Best
  • Son en Breugel
  • Oirschot
  • Nuenen
  • Wijchen
  • Maarssen

Een Spot Away behandeling laat ouderdomsvlekken verdwijnen

Onze behandelingen geven een goed resultaat bij onder meer ouderdomsvlekken. Ze ontstaan meestal in het tweede deel van ons leven. Ze groeien oppervlakkig en zijn meestal rond, soms wat grilliger. Ook kunnen er meerdere kleuren bruin in voorkomen. De veroorzaker is de veelal de zon. De vlekken komen dan ook vaker voor op onbeschermde lichaamsdelen zoals op het gezicht of op de handen.

Een andere oneffenheid die als cosmetisch storend wordt ervaren is couperose. Couperose komt meestal voor op wangen, kin en neus. Het is een onschuldige aandoening, maar het kan het gezicht behoorlijk ontsieren. Omdat bloedblaasjes en haarvaten vlak onder de huid liggen lopen ze als rode draadjes door elkaar heen. Er knappen wel eens wat haarvaten knappen en dit ziet er dan uit als een klein rood spinnetje op de huid. Dit is couperose. Al op jonge leeftijd kan dit voorkomen. Een Spot Away behandeling kan uitkomst bieden voor een weer egale huid.

Spot Away behandelingen duren kort en zijn veilig

Spot Away behandelingen zijn veilig. Ze worden uiterst nauwkeurig uitgevoerd door een professioneel team. Het is een specialistische, kortdurende behandeling met een verbluffend resultaat. Onder het menu ‘prijzen’ vindt u een uitgebreid overzicht van onze tarieven. Zoals u ziet kunt u kiezen voor eenmalige Spot Away behandeling, maar u kunt in sommige gevallen kunt u ook kiezen voor een kuur. Het hele jaar door ziet u er gegarandeerd stralend uit zonder die ontsierde vlekken. U kunt direct online een afspraak maken of ons bellen. Als wij niet opnemen, dan zijn wij bezig met een klant. Spreekt u dan de voicemail even in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zoekt u een professionele salon in huidverbetering? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Vanuit veel plaatsen zijn wij goed bereikbaar: van Den Bosch tot Valkenswaard en van Arnhem tot Eindhoven. Onze salon is kernlid van de ANBOS én gecertificeerd door de GGD. Wij werken volgens de normen die voortkomen uit de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dit geeft u de zekerheid en garantie dat u (en uw huid) kunnen rekenen op een Spot Away topbehandeling. Veel van onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Informeert u maar eens of u in aanmerking komt voor een vergoeding.