Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

In onze schoonheidssalon in Nijmegen kunt u nu wimperextensions laten zetten tegen aantrekkelijke prijzen

Wimpers maken een belangrijk deel uit als het gaat om de uitstraling van uw gezicht en dan met name uw ogen. Het is daarom ook niet zo vreemd dat vrouwen hier behoorlijk wat tijd en geld aan spenderen. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld van nature of om een andere reden geen mooie volle wimpers heeft en dan zijn wimperextensions een echte uitkomst, zodat u op ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers heeft voor een prachtige oogopslag. Er is op dit gebied bij ons veel mogelijk waarbij u mag denken aan wimpers met een meer tijdelijk karakter, maar ook permanent. Een wimper extension behandeling bieden wij aan tegen een aantrekkelijke prijs en deze is, zoals meer van onze behandelingen, op aanvraag beschikbaar. Op onze uitgebreide website treft u nog veel meer zaken aan die wij in onze schoonheidssalon in Nijmegen voor u kunnen verzorgen. Neemt u maar eens online een kijkje. Er zal een wereld voor u open gaan.

Permanente wimperextensions

Wilt u er de hele dag goed uit blijven zien? Dan zijn permanente wimperextentions van onder andere Lashextend een ideale oplossing. Het fantastische effect moet u nu eenmaal zelf ervaren. Lange wimpers maken uw ogen niet alleen groter, ze geven u ook een sexy uitstraling. Wimper voor wimper creëren wij een verlenging of meer volume van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes.

Hierdoor ontstaat er een prachtige natuurlijke wimper verlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. U kunt een wimperextension het beste vergelijken met haarextensions. Ze zijn bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee.

Revolutionaire ontwikkeling

Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimper extension gezet kan worden. Het is een nieuwe revolutionaire vernieuwing waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, voller en krachtiger. Ze krijgen ook een mooi natuurlijk model.

De wimperextensions zijn enkelvoudige synthetische haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes. Het is net alsof u al mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer. Dat is toch de wens iedere vrouw en u kunt er alles mee doen zoals zwemmen, douchen en sporten. Geliefd is de zogenoemde ‘cat-eye look’, hierbij worden aan de buitenste kanten van de ogen langere haartjes aangebracht. Prijzen variëren per behandeling en hangen af van de hoeveelheid wimpers, de lengte en de soort.

Super lash wimperserum

Een alternatief voor een wimperextension is de super lash wimperserum. Het serum bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers sneller. Daarnaast bevat het meer dan vijftig essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Toch geven veel vrouwen de voorkeur aan wimperextensions, omdat deze langer en beter blijven zitten. U hoeft hierdoor bijna geen make-up meer te dragen en toch ziet u er altijd verzorgd uit, zelfs na het slapen. U kunt natuurlijk altijd een beetje extra mascara op de uiteinden van de wimper extension doen als u zich hier prettiger bij voelt. Maakt u maar eens een afspraak. Vanuit de volgende plaatsen zijn wij goed bereikbaar zoals:

 • Oirschot
 • Nuenen
 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Son en Breugel
 • Maarssen

Wij helpen u graag bij het verlengen van uw wimpers. Wij hanteren hiervoor een aantrekkelijke prijs. Zoals u al heeft begrepen zijn er verschillende mogelijkheden om zo’n mooie en sensuele look te krijgen. Wij adviseren u graag wat het beste bij uw uiterlijk past. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u uw wimpers of wenkbrauwen wilt laten verven. Wilt u graag een afspraak, neemt u dan eens telefonisch contact met ons op of mail.