Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzenZonnebrillen online

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

In onze webwinkel treft u een groot assortiment topmerk zonnebrillen zoals bijvoorbeeld Ray-Ban

Een zonnebril is inmiddels meer dan een artikel om uw ogen tegen de zon te beschermen. Het is naast een schitterende accessoire, meer en meer aan het uitgroeien tot een fashion statement. Onze collectie zonnebrillen van onder andere Ray Ban is meer dan aanzienlijk en de kwaliteit van de brillen is hoogstaand. Als u wilt weten welke topmerken wij verkopen, klik dan eens op één van de oranje knoppen. U zult dan verbaasd zijn dat kwaliteit prima betaalbaar kan zijn.

Zonnebril met UV Filter

Als wij van 123 lens zeggen dat een zonnebril is bedoeld om uw ogen tegen de zon te beschermen, dan zeggen we niets nieuws. Wat veel mensen nog niet weten is, dat de kwaliteit van de zonnebril bepaalt of dit ook echt zal gebeuren of dat het zonlicht uitsluitend getemperd wordt. Het feitelijk beschermen vindt plaats door het plaatsen van een hoge kwaliteit UV filter. Dit filter houdt de UV stralingen tegen. Vergelijk het maar met uw huid. Als u gaat zonnebaden, kiest u een zonnebrandcrème die uw huid zo goed mogelijk beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Uw ogen hebben een dergelijke bescherming ook nodig. Kies daarom altijd voor een zonnebril met UV-filter. Nog geen 2% van de zonnestralen bestaat uit ultraviolet licht. Dit UV licht zorgt ervoor dat u heerlijk bruin wordt, maar het kan ook uw hoornvlies en ooglens ernstig beschadigen.

Goedkope zonnebril

Nog steeds zijn er mensen die kiezen voor een goedkope zonnebril. Het gaat dan vaak om exemplaren die op de toonbank staan bij bijvoorbeeld een prijspakker. Het kan heel goed zo zijn dat daar toevallig een exemplaar bij staat dat aan alle eisen voldoet, maar vaak is dat niet zo. Daarnaast zijn het vaak modellen die als “one size fits all” zijn bedoeld, echter dat is onmogelijk. Ieder mens is weer anders, dus daarom verkopen wij ook meerdere modellen zonnebrillen. Wij verkopen uitsluitend A merken waardoor u verzekerd bent van het beste. Het beste UV filter en een montuur die van de beste materialen is gemaakt. Een bril dus die jarenlang mee gaat.

Topmerken zonnebrillen

Wij zijn leverancier van onder andere Ray-Ban. Ray Ban is waarschijnlijk het meest bekende merk op de markt en dat heeft zo zijn redenen. Het merk bestaat al erg lang, waardoor er binnen de organisatie veel kennis aanwezig is. De Ray Ban Aviator bijvoorbeeld is aanvankelijk in 1937 ontworpen voor piloten uit Verenigde Staten in. Dit model is nog steeds op de markt en wij verkopen ze erg veel. Het zijn zeer mannelijke zonnebrillen, wat komt door de vaak donkere glazen. Vindt u als vrouw de Ray Ban Aviator als model erg mooi, maar wilt u het toch wat vrouwelijker, kies dan voor Degradé glazen. Degradé glazen hebben een meer vrouwelijker uitstraling, omdat ze geleidelijk overlopen van een lichte kleur naar iets donkerder.

Zonnebrillen webshop

In onze zonnebrillen webshop hebben wij ontzettend veel exemplaren, waardoor u altijd zult gaan slagen. Ondanks dat wij de beste merken zoals Ray Ban verkopen, is het ons gelukt om de prijzen laag te houden. Wij kopen met verstand in en proberen zoveel mogelijk tussenhandel uit te schakelen. Dit komt tevens omdat wij geen fysieke winkel hebben wat flink wat overheadkosten bespaard. Een ander voordeel van het winkelen in onze webwinkel is dat u nooit geen last heeft van opdringerige verkopers. U kunt winkelen wanneer u maar wilt, plus u kunt al uw vragen per telefoon of mail stellen. De garantie en overige voorwaarden die u bij ons krijgt op de afgenomen artikelen zijn minimaal net zo goed als bij de fysieke winkels die u zo om u heen ziet. Door links op één van de oranje knoppen te klikken komt u op onze website en kunt u gaan ervaren waar wij het over hebben gehad. Veel winkelplezier.

Met een Ray-Ban zonnebril bent u herkenbaar en dat geldt zeker ook voor de de originele Wayfarer Ray-Ban zonnebrilDit is absoluut de meest iconische zonnebril ooit ontworpen. Vanzelfsprekend heeft 123Lens hem voor u online beschikbaar. Kijk maar eens op de websiteRay-Ban Wayfarer en is ontworpen om te worden gedragen door dames en heren. Dit bedrijf heeft meerdere kleuren uit voorraad leverbaar