Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Website ontwikkeling

Hoger in Google

SEO

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Website ontwikkeling: de kracht van vindbaarheid

Website-ontwikkeling is een voortdurend proces dat steeds belangrijker wordt in de bedrijfsvoering van een organisatie. Zoekmachines stellen steeds hogere eisen aan websites en of u het nu wilt of niet, om hoog in de zoekresultaten te scoren zult u mee moeten groeien.

U kunt het hele proces natuurlijk ook uit handen geven. Perfect-Sales is in staat om voor iedere ondernemer een succesvolle website te ontwikkelen en te optimaliseren die volledig aansluit op zijn of haar wensen. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of leest u even verder...

Uw website een succes maken

Met sterke en doordachte ontwerpen, naast goede technische en SEO oplossingen, bestrijken wij een brede markt, zowel in binnen- als buitenland. Net als u zijn wij voortdurend in beweging om aan alle eisen en behoeften te voldoen van onze opdrachtgevers, wij noemen dit website-ontwikkeling.

Met een team van professionals hebben wij alle kennis in huis om van uw website een succes te maken. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal voorbeeldwebsites voor u klaar staan. De door ons ontwikkelde websites kunnen op drie SEO-niveaus worden geleverd.

Ieder traject begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie. Als we aan de slag gaan bepalen wij eerst samen met u de strategie. Op basis van deze strategie maken wij een plan van aanpak. Vervolgens starten we met de technische realisatie en wordt de website opgeleverd.

Specialist in website-ontwikkeling

Uw klanten zijn bijna altijd en overal online, want onze toekomst is mobiel. Steeds meer mensen surfen vaker en langer op een digitaal apparaat, want de technologie staat niet stil. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarnaast stellen zoekmachines zoals Google in toenemende mate hogere eisen aan een website.

Hebt u bijvoorbeeld een responsive website? Is uw website voorzien van voldoende en unieke content en de belangrijkste pijler: voorziet u uw bezoeker van relevante informatie? Het zijn allemaal zaken die Google laat meespelen in haar beoordeling. Die beoordeling leidt ertoe welke ranking u krijgt.

U zult al wel hebben gemerkt dat het tijdperk van Internet meer vraagt dan alleen een algemene website. Om hoger in zoekmachines te komen én te blijven vraagt om voortdurende aandacht. Als ondernemer wilt u zich natuurlijk het liefst bezighouden met uw core business. Daarom is het wellicht tijd om een specialist in website-ontwikkeling in te schakelen.

Het is ons dagelijkse werk om vlot in te spelen op nieuwe eisen en veranderingen die zoekmachines stellen. Google is natuurlijk de grootste, maar laten we ook Bing en Yahoo niet vergeten.

Kosten voor website-ontwikkeling

Iedere website is verschillend, waardoor ook de kosten van websites altijd verschillend zullen zijn. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren; u zult begrijpen dat bijvoorbeeld een webshop meer zal kosten dan een eenvoudige informatieve website.

Wilt u meer weten over onze website-ontwikkeling of een persoonlijk gesprek met een specialist, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.