Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering
Wij zijn een landelijk opererende dienstverlenende organisatie. Wij helpen andere ondernemers hun bereik te vergroten.

Landelijke dienstverlening

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Een online advertentie zoals deze als trekpleister voor uw website

Mijn naam is Barbara Schelle, directeur bij Perfect Sales B.V. uit Drunen, Noord-Brabant en specialist in internetmarketing. Een online advertorial op Goedadresje® zorgt ervoor dat uw website vaker wordt bezocht.

Net als op de snelweg is er op internet een verkeersstroom aanwezig, die constant in beweging is. Op de weg wordt door middel van borden richtingen aangegeven, zodat u weet waar en wanneer u moet afslaan om uw bestemming te bereiken.

Onze online advertorials zorgen dat geïnteresseerden uw diensten of producten snel en makkelijk kunnen vinden, want Perfect-Sales B.V. is gespecialiseerd in het genereren van meer bezoekers voor uw website.

Bel 013 - 2201111 of klik hier voor contact.

Een advertentie als deze ter ondersteuning van uw website

Nadat uw online Advertorial gevonden is via diverse media, zoals Google, Google Ads, Marktplaats, overige zoekmachines, maar ook blogs, geeft een deel van de bezoekers aan behoefte te hebben aan meer informatie of wil direct contact met uw bedrijf.

Meetbare acties

De oranje knoppen die u links ziet zijn zogenaamde actieknoppen. Wanneer een bezoeker links op één van deze actieknoppen drukt ziet deze uw adres, telefoonnummer en een link naar uw website of uw bedrijfsvideo. Een actie als deze wordt geregistreerd en aan het eind van de maand wordt het aantal acties in rekening gebracht. Hoeveel een actie kost verschilt per branche. Ik kom graag bij u op bezoek om het concept van Goedadresje® mondeling toe te lichten.

Online advertorials

Indien u met ons in zee gaat maken wij voor iedere productcategorie of dienst die u aanbiedt een Advertorial. U mag onbeperkt zoektermen opgeven waarmee u gevonden wilt worden. Zodra de advertorials online zijn start onze marketingafdeling met de promotie van uw campagne.

Geen opstartkosten

Aan het opzetten van een campagne zijn geen kosten verbonden. Ook de promotie van de online advertorials is kosteloos; alleen de acties op deze pagina's worden door u betaald. Het is mogelijk om het aantal acties per maand te limiteren, zodat uw marketingbudget niet wordt overschreden. Meer weten? Druk links op één van de actieknoppen en neem contact met mij op.

Online Internet Marketing

Online promotie en reclame kosten geld, maar u ontkomt er niet aan. Vaak wordt er onderscheid gemaakt tussen reclame en promotie, waarbij dat laatste slaat op directe ondersteuning van de feitelijke verkoop, terwijl online reclame maken ook als doel kan hebben het versterken van een imago. Promotie is een onderdeel van de marketingmix, wat vaak weer een onderdeel is van een groter geheel. Goedadresje® richt zich op de promotionele kant van uw bedrijf en hiermee maakt u de juiste online stap naar een effectieve marketingstrategie.

No Cure No Pay

Goedadresje® is ontwikkeld om op basis van no cure no pay meer klanten te krijgen. De eerste stap die wij nemen is om gratis advertorials over uw bedrijf door onze tekstschrijvers te laten schrijven en deze te plaatsen in onze zoekmachine. Wij zorgen ervoor dat deze gratis advertorials goed door zoekmachines als Google, Bing en overige gevonden worden, want daar zijn wij expert in. Goedadresje® is helder, doeltreffend en u betaalt enkel voor het resultaat. Voor meer informatie of voor het maken van een persoonlijke afspraak klikt u links op een oranje contactbutton.

Het Internet is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. De Gouden Gids behoort tot de verleden tijd. Miljoenen mensen bezoeken immers iedere dag websites en zoekmachines om aan de juiste informatie te komen. Soms is dit vanuit belangstelling en soms om zaken te doen. Door onze wijze van filteren weet u wanneer mensen oprechte interesse hebben. Pas wanneer de bezoeker uw Advertorial heeft gelezen en heeft besloten contact met uw bedrijf te zoeken en op een contactbutton klikt, brengen wij het vooraf afgesproken bedrag per klik bij u in rekening. Door de gratis advertorials vergroten wij uw vindbaarheid op het Internet en dan met name in de zoekmachine van Google, met als doel uw omzet positief te beïnvloeden.

Budgetbeheersing

Wij spreken samen met u een maandlimiet af, zodat uw budget nooit wordt overschreden. U betaalt bij ons dus alleen voor echt geïnteresseerde bezoekers die in contact met u willen treden. Zoals u van een professioneel SEO bedrijf mag verwachten ontvangt u van ons een maandelijkse rapportage, zodat u zelf de toename van bezoekers kunt bekijken. Daarnaast wijzen wij u er graag op dat de advertorials een responsief ontwerp hebben, waardoor er een automatische aanpassing plaatsvindt op de resolutie en grootte van het beeldscherm van de bezoeker. Ze zijn dus ook perfect geschikt om op smartphones en tablets te bekijken.

Dit totaalconcept maakt ons als Internet marketingbureau uniek, want u betaalt nooit een cent te veel. Dit in tegenstelling tot veel in de markt gebrachte zogenaamde alternatieven voor Google Ads. U geeft bij ons aan welke producten of diensten u onder de aandacht wilt brengen, waarna wij uw website als leidraad gebruiken voor een effectieve Internetcampagne, zodat er meer verkeer naar uw website komt door middel van onze gratis online advertorials.

Indien u met ons in zee gaat, dan maken wij voor iedere productcategorie of dienst die u aanbiedt een advertorial. U mag onbeperkt zoektermen opgeven waarmee u gevonden wilt worden. Aan het opzetten van een campagne zijn geen kosten verbonden. Ook de promotie van de advertorials is kosteloos. Het is altijd mogelijk om het aantal kliks per maand te limiteren, zodat uw marketingbudget niet wordt overschreden.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag vrijblijvend een afspraak met ons, dan kan dit door links op een oranje knop te klikken. Tijdens ons bezoek zullen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden wij graag al uw vragen. Er worden dan direct afspraken gemaakt over de kosten, die in rekening worden gebracht voor iedere echt geïnteresseerde prospect. Wij zijn werkzaam door geheel Nederland.

Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Bel 013 - 2201111 of klik bovenaan op de oranje "Meer info" knop voor contact.

Barbara Schelle, consulente Internetmarketing Perfect-Sales.