Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Voor zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine positionering bent u bij Perfect Sales aan het juiste adres

Zoekmachine-optimalisatie en zoekmachinepositionering zijn termen waar in de SEO-wereld veel over wordt gesproken. Dat is niet zo heel vreemd, want in feite zijn de positionering en optimalisatie van belangrijke zoektermen en websites, in een zoekmachine als Google of Bing, de twee belangrijkste aspecten als u goed op het Internet gevonden wilt worden. Wij van Perfect Sales B.V. hebben alle kwaliteiten in huis om u hierbij van dienst te zijn en onze internet marketing specialiste Barbara Schelle vertelt u er tijdens een persoonlijk gesprek graag meer over.

Zoekmachine marketing bureau

Ondanks dat wij als zoekmachine marketing bureau alle kwaliteiten op het gebied van optimalisatie in huis hebben om u uitstekend van dienst te zijn, blijft onze grootste kwaliteit het luisteren naar uw wensen. U weet immers als geen ander waarop u graag gevonden wil worden. Zelfs als het gaat om de wijze van gevonden worden biedt Perfect Sales B.V. meerdere oplossingen.

Zoekmachinemarketing

Als zoekmachine optimalisatie en Internet marketingspecialist kennen wij het klappen van de zweep, zeker als het om zoekmachinemarketing gaat. Zoekmachine marketing is bij velen ook wel bekend als Search Engine Marketing. Dit betekent niets anders dan websites een hoge positie binnen Google geven als een zoeker een relevante zoekterm of meerdere relevante zoektermen intypt. Om deze reden besteden de specialisten van Perfect Sales veel tijd en aandacht aan een keywordonderzoek. Als u bijvoorbeeld een schildersbedrijf heeft in Utrecht en u wilt graag binnen deze provincie worden gevonden, dan richten wij ons daar ook op. U mag dan denken aan het gebruik van alle grotere plaatsen, gecombineerd met uw diensten. Heeft u zich gespecialiseerd in het onderhouden van luxe woningen uit de jaren dertig, dan gebruiken wij daarvoor geschikte termen en combineren ze met relevante plaatsnamen in uw werkgebied. Zoekmachine optimalisatie op maat dus.

Het specialisme Search Engine Marketing wordt opgedeeld in twee onderdelen:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Optimization (SEO) is bedoeld om een website hoog te laten scoren in de natuurlijke (organische) zoekresultaten van de zoekmachines op de voor die website relevante keywords. Search Engine Advertising (SEA) wordt normaal gesproken tegen betaling aangeboden in de vorm van advertenties boven of naast de organische zoekresultaten.

Perfect-Sales B.V. biedt onderstaande 3 concepten om Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) voor u vorm te geven.

Online advertorials

Als u geïnteresseerd bent in deze wijze van zoekmachine marketing, dan schrijft ons bureau voor u online advertorials. Online advertorials zijn in de huisstijl van onze klanten geschreven artikelen, die wij via Goedadresje.nl op het Internet publiceren. De advertorials gaan over uw bedrijf en uw diensten, waarin wij voor u belangrijke zoektermen hebben opgenomen. Omdat wij veel aandacht besteden aan het goed vindbaar maken van de online advertorials, zullen deze op korte termijn terug te vinden zijn binnen de natuurlijke zoekresultaten. Bezoekers kunnen op deze wijze lezen wat u aan te bieden heeft en of zij interesse hebben. Tot zover is dit alles voor u geheel kosteloos.

U gaat pas een vast vooraf afgesproken bedrag per geïnteresseerde bezoeker betalen als die bezoeker één van de actieknoppen of links aanklikt. Middels de actieknoppen of klikbare woorden kan er contact met u worden opgenomen of kan uw website worden bekeken. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw bedrijfsvideo te vertonen. Kijkt u maar eens naar op onze website. U ziet dan dat er op deze wijze echt geïnteresseerde klanten overblijven en daar gaat het bij Goedadresje.nl om.

Zoekmachine-optimalisatie no cure no pay

Zoekmachine optimalisatie verzorgen wij onder de dienst Perfect-Position®. Bij veel SEO bedrijven worden enorme bedragen gevraagd als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Dit heeft niet eens zoveel te maken met het feit dat het veel werk is om keywords en websites hoog te laten scoren in Google en Bing, maar meer met het gegeven dat het merendeel van de mensen niet weet wat een redelijk bedrag is voor een dergelijke dienstverlening. Omdat wij van Perfect Sales altijd met onze klanten meedenken en altijd naar de lange termijn kijken, hanteren we een totaal andere werkwijze. Wij noemen dit “zoekmachine optimalisatie no cure no pay”. Dit is een mooie Engelse term voor het gegeven dat u bij ons helemaal niets betaalt voordat er meetbare resultaten behaald zijn.

Door deze wijze van werken weten wij steeds meer klanten aan ons te binden die wel geïnteresseerd zijn in eerste pagina posities in Google en Bing, maar die er niets voor voelen om veel geld te gaan betalen voordat dit eenmaal zover is. Wij van Perfect Sales gaan zelfs nog een stapje verder als het om zoekmachine optimalisatie en zoekterm positionering gaat. Als wij voor u eerste pagina posities in de belangrijkste zoekmachines hebben behaald, dan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per zoekterm waarmee uw website dankzij onze inspanningen op de eerste pagina van Google wordt gevonden. Als dat geen mooie aanbieding is!

Google Ads beheren

Omdat Google Ads nog steeds tot één van de populairste advertentiemethoden behoort, biedt Perfect Sales B.V. de dienst AdNerds® aan om uw campagne te beheren. Onze specialisten weten waar het om gaat bij het beheren van een Google Ads campagne. Er zitten aan het uitbesteden van uw campagne veel voordelen, waarbij u kunt denken aan:

  • Het onderzoek welke zoektermen uw beoogde klanten gebruiken
  • Het schrijven van meerdere online advertenties en registreren welke het beste presteren
  • Het optimaliseren voor de beste Google Ads Quality Score
  • Maandelijkse verslaglegging van het aantal kliks, respectievelijk bezoekers
  • Dat u veel tijd en kosten bespaart

Door het uitbesteden van uw Google Ads campagne behaalt u dus het hoogste rendement, maar hoeft u tegelijkertijd niet meer geld uit te geven. Sterker nog, in veel gevallen bespaart u zelfs geld. Wij bieden deze dienst aan onder de naam AdNerds®.

Internetmarketingconsulente Barbara Schelle

Mocht u in één of meerdere diensten die Perfect Sales B.V. aanbiedt interesse hebben of wilt u uw Internet marketingcampagne eens goed tegen het licht houden, neem dan contact op met consulente Barbara Schelle. Door haar jarenlange ervaring kan zij u uitstekend adviseren wat voor u de beste oplossing is. Perfect Sales biedt altijd maatwerk en met u meedenken is onze grootste kwaliteit. Ons bedrijf is gevestigd in Drunen, Noord Brabant en is tijdens kantooruren bereikbaar